Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه کمیته برنامه ریزی اداره کل تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی با حضور سرپرست و کارشناسان دفتر برنامه ریزی امور استانها در تبریز برگزار شد.

به گزارش صدای ایران حسین جودکی، سرپرست دفتر برنامه ریزی معاونت امور استانهای سازمان تامین اجتماعی در این جلسه با تأکید تفکر برنامه محوری بایستی جز مسائل اساسی سازمانها باشد، اذعان داشت: برنامه ریزی در سازمان تأمین اجتماعی در طی دوره های مختلف، دارای فراز و نشیب های زیادی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست دفتر برنامه ریزی معاونت امور استانهای سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه برنامه ریزی به عنوان یکی از راهبردهای اصلی سازمان تأمین اجتماعی در مقطع حاضر است، گفت: در راستای جاری سازی برنامه ریزی، با مسائلی مواجه هستیم و لیکن در سال ١٣٩٧ بسترسازی لازم در جهت بازگشت برنامه ریزی به مسیر اصلی خود و ایفای نقش مؤثر در جهت تحقق برنامه های سازمان صورت پذیرفته و ضوابط مربوطه تدوین شده است.
 جودکی با تأکید بر اینکه نظام پیشنهادات به عنوان یکی از لازمه های مدیریت مشارکتی در دستور کار دفتر برنامه ریزی معاونت امور استان های تامین اجتماعی است، اذعان داشت: نرم افزارهای مورد نیاز جهت اجرای دقیق و مدون نظام پیشنهادات تهیه شده است که به زودی در جهت اخذ و بررسی پیشنهادات در سطح کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به ضوابط ایجاد و ارتقای واحدهای اجرایی، بازنگری در شاخصهای موجود را ضروری دانست و گفت: با توجه به گسترش دامنه شمول و تغییر ماهیت نحوه ارائه خدمات، این موضوع اجتناب ناپذیر است.
سرپرست دفتر برنامه ریزی معاونت امور استانهای سازمان تامین اجتماعی با اشاره به لزوم انعطاف پذیری شعب اقماری، بر حضور همکارانی توانمند و متخصص در شعب اقماری به جهت ارائه حداکثری خدمات بهینه به مخاطبین تاکید کردو اذعان داشت: اصلاح دستورالعمل شعب اقماری در دستور ار دفتر برنامه ریزی امور استانها قرار گرفته و مراحل نهایی را اخذ پیشنهادات همکاران استانی طی می کند. 
جعفر سمساری، مدیر کل تأمین اجتماعی استان آذربایجان شرقی در این جلسه با مطلوب ارزیابی نمودن عملکرد همکاران اداره کل و شعب تابعه در تحقق برنامه های ابلاغی سازمان، اذعان داشت: سه کمیته تأمین منابع، مدیریت مصارف و پشتیبانی در استان فعال است که با برنامه ریزی دقیق، توانسته ایم در کلیه شاخص های ارزیابی، به مقادیر بالاتر از میانگین کشوری دست یابیم.
وی با تأکید بر اینکه، توانمندسازی کارکنان با برگزاری دوره های آموزشی تخصصی و عمومی در دستور کار اداره کل تامین اجتماعی این استان است، استقرار میز خدمت در واحدهای اجرایی تأمین اجتماعی استان را از جمله اقدامات مهم استان در راستای شفاف سازی فرآیندها و تسهیل امور مخاطبین دانست و اذعان داشت: نظام پیشنهادات طی سالهای اخیر به صورت فعال در استان مستقر شده است که مدیریت مشارکتی و بهره مندی از نظرات و پیشنهادات همکاران در این بستر فراهم شده و مشارکت مطلوبی از جانب همکاران در این نظام، رقم خورده است.
دکتر حسام نیا، معاون دفتر برنامه ریزی امور استانهای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز یک منطقه تاریخ ساز در کشور است، وجود ذهن های استراتژی را لازمه برنامه ریزی و اجرا دانست و افزود: برنامه های عملیاتی در استان آذربایجان شرقی به نحو مطلوب تدوین و به صورت علمی و دقیق محقق شده است.استراتژی راه درست انتخاب کردن و حرکت کردن به سمت درست با شیوه های صحیح است.
وی تدوین، اجرا و پایش را از جمله مراحل تحقق استراتژی دانست و تصریح کرد: این مهم در دستور کار دفتر برنامه ریزی معاونت امور استانهای تامین اجتماعی قرار دارد و در استان آذربایجان شرقی نیز به نحو مطلوب عملیاتی شده است.
نریمان علیزاده، معاون امور بیمه ای اداره کل تأمین اجتماعی استان آذربایجان شرقی نیز در این جلسه، پایداری منابع و مدیریت مصارف را یکی از محورهای مهم مورد توجه کمیته برنامه ریزی استان عنوان نمود و ضمن ارائه گزارشی از اقدامات کمیته منابع و مصارف استان، افزود: در کلیه حوزه های بیمه ای، برنامه عملیاتی استان منطبق بر راهبردهای کلان سازمان تدوین و به به صورت منظم، پایش می گردد.
وی با بیان اینکه شعب اقماری سازمان تأمین اجتماعی، در راستای افزایش سطوح دسترسی مخاطبین ایجاد می گردد، اذعان داشت: بایستی سازو کار مناسبی در جهت تأمین امکانات فیزیکی و نیروی انسانی در این واحدها تدوین گردد.
رسول عباسی، معاون اداری و مالی اداره کل تامین اجتماعی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه شناخت مناسب از واحدهای اجرایی لازمه پشتیبانی مناسب است، اذعان داشت: حفظ و ارتقای بهداشت روحی و جسمی نیروی انسانی از اولویتهای حوزه اداری و مالی اداره کل تأمین اجتماعی استان است.
معاون اداری و مالی اداره کل تأمین اجتماعی استان آذربایجان شرقی با اشاره به استقرار میز خدمت در شعب تأمین اجتماعی استان، غنای شغلی و توانمند سازی نیروی کار را از برون دادهای اجرا این طرح دانست و افزود: این طرح موجب ارتقای بهره وری و کارایی نیروی انسانی در حوزه های اجرایی و پشتیبانی است.
در این جلسه اعضای کمیته برنامه ریزی استان، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه فعالیت مربوطه، نکته نظرات خویش در خصوص اجرای دقیق برنامه های عملیاتی را ارائه کردند.
در ادامه این جلسه سرپرست دفتر برنامه ریزی امور استانهای سازمان تامین اجتماعی از شعب تأمین اجتماعی استان آذربایجان شرقی بازدید کردند.


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بیمه بیمه تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۵۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حامد نجفی علمدارلو، قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و ادامه آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تأمین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تأمین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تأمین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

دیگر خبرها

  • نقش محوری کارگران در تحقق شعار سال
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است