Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی گفت: فاز نخست طرح پیشگیری از اعتیاد زنان ۱۵ تا ۲۹ شهر اراک درحال اجرا است و برای ادامه طرح نیاز به تامین مابقی اعتبار مصوب داریم.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، زهرا فرجی ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان که در استانداری مرکزی برگزار شد با اشاره به طرح‌های انجام شده در حوزه پیشگیری از اعتیاد زنان اظهار داشت: سال گذشته طرح پیشگیری از اعتیاد زنان 15 تا 29 سال اراک را پیشنهاد کردیم و برای اجرای این طرح 79 میلیون تومان مصوب شدکه فاز نخست آن درحال اجرا است اما تاکنون تنها پنج میلیون تومان برای آن تخصیص ‏شده که تقاضا داریم مورد توجه قرار گیرد و مابقی اعتبارات دراختیار اجراکنندگان این طرح قرار گیرد، ‏این طرح که یک طرح اجرایی، آموزشی پژوهشی است توسط سمن‌ها در مناطق حاشیه‌ای شهرها انجام ‏می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با بررسی که روی 122 آرایشگاه زنانه از 900 آرایشگاه اراک داشتیم در حوزه بهداشت علی‌رغم همه نظارت‌هایی که مرکز بهداشت استان انجام می‌دهد بیشترین مشکلات را شاهد بودیم، در حوزه مهارت‌های فنی و حرفه‌ای تعدادی از این آرایشگاه‌ها به روز نبودند و کارت‌های مصوب را نداشتند، در حوزه امنیتی هم چهار شاخص در این آرایشگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفت، در بحث مواد مخدر در 39 درصد آنها مواردی را مشاهده کردیم و قالب مشتریان را که مورد بررسی قرار دادیم حدود 50 درصد آنها سفارش قرص زیبایی اندام را داشتند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی تصریح کرد: صنف آرایشگران نظارت‌های لازم را حال به سبب نداشتن نیروی کافی یا موارد دیگر ندارد و قالب تعرفه‌های آنها تعرفه‌های قبل بود و تعرفه‌های جدید را نداشتند و نتوانستند آن را طبق آمار روز تطبیق دهند، آرایشگاه‌های زنانه به‌عنوان یکی از مراکز تجمع زنان در معرض تهدید و خطر جدی بروز آسیب‌های اجتماعی هستند که لازم است تمامی دستگاه‌های متولی و نظارتی با دقت کافی امر کنترل و نظارت بر این مراکز را داشته باشند.

فرجی بیان کرد: علاوه بر آسیب‌های اجتماعی این مراکز با بحث سلامت جسمانی افراد هم در ارتباط است و خدماتی که ارائه می‌دهند مستقیم با سلامت جسمی افراد ارتباط دارد.

وی ادامه داد: در سال گذشته بنابر مصوبه شورای مبارزه با مواد مخدر استان، کارگروه تخصصی در بحث کمیته تخصصی پیشگیری از اعتیاد زنان در سطح استان با حضور فعالان دولتی و غیردولتی تشکیل شد، اولویت‌های پیشگیری از اعتیاد زنان را بررسی کردیم برنامه‌های سال 96 تدوین شد، دو تا سه طرح را اجرا کردیم و دو تا سه طرح را هم قصد داریم که انجام دهیم، تقاضا داریم در زمینه تامین اعتبار و اهتمام ویژه از سوی دبیرخانه همکاری بیشتری را شاهد باشیم.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی عنوان کرد: تاب‌آوری اجتماعی زنان و خانواده را با محوریت آسیب‌های اجتماعی و رویکرد اعتیاد انجام دادیم که در قالب 20 کارگاه اجرا شد و 20 تسهیلگر بومی را تربیت کردیم که اینها در شهرستان‌های استان درحال برگزاری کارگاه‌های آموزشی هستند.

فرجی اضافه کرد: طرح توانمندسازی زنان روستایی در بخش‌های مختلف از جمله حوزه اجتماعی‌و به‌ویژه آسیب‌های اجتماعی را داریم که الان 24 روستا درسطح استان به‌عنوان پایلوت انتخاب شدند و این طرح در دو روستا درحال اجرا است.

وی افزود: دو مشخصه اصلی این طرح بحث توانمندساز کردن زنان در برخورد و مواجهه با آسیب‌های اجتماعی است که آسیب‌های اجتماعی در حوزه زنان روستایی‌هم افزایش پیدا کرده و با توجه به شرایط روستاها متاسفانه ممکن است فرصت‌‌های موجود به تهدید تبدیل شوند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی تصریح کرد: 9 کارگاه آموزشی ترویج سبک زندگی اسلامی را با تاکید بر تحکیم بنیان خانواده با محوریت آسیب‌های اجتماعی با همکاری دبیرخانه جشنواره گل‌های محمدی و فاطمی اجرا کردیم.

فرجی بیان کرد: طرح پژوهشی شیوع‌شناسی اعتیاد زنان را در کمیسیون مبارزه با مواد مخدر پیشنهاد کردیم و تقاضا داریم که در تامین اعتبار آن شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کمک کند.

انتهای پیام/

R41371/P1486/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۸۲۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر، وزیر توسعه اجتماعی عمان که به دعوت معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، به ایران آمده است بعد از بازدید از اکسپوی ایران و آشنایی با دستاوردهای جمهوری اسلامی همچنین در پی بازدید از مرکز شوق زندگی تحت پوشش سازمان بهزیستی استان تهران در نشستی دوجانبه با معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، مباحث مشترک بین دو کشور را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

خانم لیلا احمد عواض النجار، ضمن اظهار خرسندی از مشاهداتش در مورد پیشرفت‌های بانوان ایران و برنامه‌های ایران در آسیب‌های اجتماعی، خواستار تبادل تجربیات و تنظیم برنامه‌های مشترک بین زنان ایران و عمان شد. وی همچنین شیوه‌های به کار گرفته شده در آسیب‌های اجتماعی در مرکز بهزیستی ایران را تحسین کرد.

خزعلی نیز در این دیدار با اشاره به اشتراکات فرهنگی و اجتماعی بسیار بین ایران و عمان پیشنهاد پروژه‌های مشترک در زمینه خانواده و همچنین برپایی نمایشگاه‌های مشترک برای بانوان خصوصاً در بخش صنایع دستی و شرکت‌های دانش بنیان را ارائه کرد. همچنین لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی از مسائل مورد تاکید خزعلی بود.

کد خبر 6090575

دیگر خبرها

  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • رفع نقاط حادثه‌خیز راه‌های زنجان اعتبار ویژه می‌خواهد
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار